Això què és?

:: Ací podreu trobar cada setmana l'agenda cultural de tota la Ribera del Xúquer: balls i danses, esdeveniments, festes populars, literatura, mítings, música, pilota, xarrades...

dilluns, 9 de febrer de 2015

Del 9 al 15: Sinisterra, el Kafre i la Simbiosi


 ~ Dilluns 9 de febrer hi hagué partida en Castelló i en Guadassuar: el Trinquet de Batiste mamprengué a dos quarts per a les cinc una partida de jóvens a raspall; el Nou Trinquet del carrer L'Alcúdia, un quart més tard, arrancà amb una primera de raspot (Giner i Julián contra Lluís i Pablo III) seguida d'una altra per dalt corda (Colau i Herrera contra Pedro i Carlos).

~ Dijous 12, la nova Biblioteca Municipal de l'Alcúdia va rebre al dramaturg José Sanchis Sinisterra per a fer tertúlia amb el públic, a les 19.30; Mònica Oltra, que havia de vindre a la mateixa hora a la Casa de la Cultura, no pogué perquè es trobvaa enganxada de l'esquena, però a les 22.30 de la nit mamprengué la dotzena edició del Kafre Teatre de Picassent amb una cafrada especial a càrrec de Xavi Castillo en la Casa de la Cultura (10 € l'entrada).

~ Divendres 13 a dos quarts per a les huit de la vesprada la Casa de la Cultura de Picassent acollí l'espai de Ràdio L'Om Improvisassent amb Adrià Soria i Maria Aguilar i la col·laboració de Patricia Pardo, Pau Blanco i Xavo Giménez, els quals actuaren eixa mateixa nit. Una hora meś tard, a les 8 i mitja, el Gran Teatre d'Alzira tingué damunt l'escenari a Carlos Amador, Ferran Gadea i Arantxa González en l'obra Fumaos: hablemos de hierba (en versió original en castellà), apta per al públic juvenil (entrades a 8 euros, 6 amb Carnet Jove o de jubilat). A les 10 i mitja de la  nit, Pau Alabajos i Cesk Freixas cantaren junts en la sala Simbiosi d'Alzira per 10 euros; de nou en el Kafre, la pallassa Patricia Pardo va fer el seu xou El fandango de Marx al mateix temps en la Casa de la Cultura (5 € l'entrada); en acabant, sessió golfa en el Musical de Picassent amb Spa... ña a càrrec de la companyia alcassera Purna Teatre (Pau i el Xavo).

~ Hui, dissabte 14, el mag Nacho Diago revisità la seua infància en l'espectacle Dias de Nocilla... y magia, apte per a tots els públics, en dos sessions, a les 18 i a les 19.30, en el Gran Teatre d'Alzira (entrada general per 3 eurets). A le 22.30, el Kafre de Picassent obrí la Casa de la Cultura als aragonesos Che y Moche en Liquidación por cierre, un musical satíric en viu a 5 € l'entrada. En acabant, les xiques de Mery Chey Band també feren un recital musicòmic, Por las mujeres de allá, debades en el Musical; però, abans, a les 23 de la nit els amants d'Els Amics de les Arts pogueren vore'ls en directe per 23 eurots (20 l'anticipada) en la sala Simbiosi del polígon d'Alzira.

~ I demà, diumenge 15, una altra ració doble de trinquet: a les 11 i mitja del matí, quarts de final del XXVIII Circuit Professional d'Escala i Corda en el trinquet d'Alcàsser amb Puchol II i Santi de Roig contra els blaus Leon, Pere i Carlos, una partida del resultat de la qual depenen estos dos equips i el trio de Santi II per a passar a semifinals. A la vesprada, una de raspall (Caxu i Lorja contra Verger i Roberto) a les 16.45 i, allà a les 6 i mitja, una altra per dalt corda (Colau i Salva per a Ferrer i Héctor) en el trinquet municipal d'Alzira. Per als que eren d'una altra classe de temples, l'església de la Mare de Déu de Sales de Sueca oferí un concert de l'Orquestra de Cambra Adagio Oca dirigida per Jordi Albelda, l'Orfeó Josep Climent de l'AAM d'Oliva i Llegendes i Planys de Xeresa amb les sopranos Dolores Lahuerta i Eva Gonzálbez Gregori i el director Enric X. Naval: faran un «Gloria» d'Antonio Vivaldi i peces d'Elgar, Mozart i altres compositors morts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

retruquen

L'himne comarcal

Bibliografia

 • El virgo de Visanteta (Bernat i Baldoví)
 • Entre naranjos (Blasco Ibáñez)
 • Los reyes mudos (Calvo Acacio)
 • Elogi del meu poble (Fuster)
 • Sàndvitx de fil-en-pua (Boro Miralles)
 • Refranyer de la Ribera (Soleriestruch)
 • L'últim roder (Josep Franco)
 • Les nits perfumades (Arinyó)
 • Ribera (Josep Lozano)
 • Alyazirat (Bernat Montagud)
 • El crim (Vicent Ortega)
 • Cubaneta meua (Arinyó/Guillem)
 • Històries i llegendes casolanes (Norbert Blasco)
 • Història de la Ribera (Tomàs Peris)
 • L'home manuscrit (Manolo Baixauli)
 • Plagis (Urbà Lozano)

Vincles patrocinats